Ontdek 3 romantische adults-only hotels in Mauritius voor jullie huwelijksreis

50! dat is het aantal hotels dat Evi bezocht tijdens haar prospectie naar Mauritius! Elk met een eigen unieke charme, van luxe tot gezellig en kleinschalig. Dankzij haar uitgebreide verkenning kan Evi nu perfect inschatten welk hotel aansluit bij jullie specifieke wensen en voorkeuren.

SALT of Palmar: Voor de liefhebbers van design, eten en lokale cultuur

Als jullie op zoek zijn naar een hotel dat alles biedt op het gebied van design, eten en lokale cultuur, dan is SALT of Palmar de perfecte keuze. Gelegen aan een wit zandstrand aan de oostkust van Mauritius, is dit hippe, adults-only boetiekhotel het eerste eco-bewuste hotel op het eiland.

Waarom kiezen voor SALT of Palmar? Hier zijn enkele redenen:

  • Levendige interieurs: De kleurrijke en unieke interieurs zijn ontworpen door de Franse kunstenaar Camille Walala.

  • Duurzaamheid: Het hotel is volledig eco-bewust met fairtrade en organische producten, en zonder single-use plastics.

  • Community efforts: Het hotel heeft diverse lokale partnerschappen en projecten die bijdragen aan de community.

Bij SALT of Palmar draait alles om het omarmen van de lokale cultuur en duurzaamheid. Van de ingrediënten in jullie maaltijd tot de muziek die je hoort, alles is zorgvuldig geselecteerd om jullie een authentieke Mauritiaanse ervaring te bieden. Het is geen wonder dat dit hotel al meerdere awards heeft gewonnen.

Paradise Cove: Een rustige toevlucht aan de prachtige Anse la Raie baai

Op zoek naar een serene en romantische hideaway? Paradise Cove biedt een idyllische setting aan de betoverende Anse la Raie baai, waar luxe en ontspanning samenkomen.

Waarom kiezen voor Paradise Cove? Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Prachtige locatie: Een infinity pool met uitzicht op een turquoiseblauwe lagune is slechts het begin van de charmes van dit hotel.

  • Ontspanning en avontuur: Of jullie nu willen ontspannen met een verfrissende cocktail bij het zwembad of de zee op willen met een paddleboard of kitesurfen, hier kan het allemaal.

  • Culinaire verwennerij: Kies uit vier elegante restaurants die quasi alles serveren, van Mauritiaanse zeevruchten tot sushi bij XO en wereldse tapas bij het Peninsula restaurant.

  • Romantische ervaringen: Boek een massage aan de lagune, geniet van livemuziek, of zoek een afgelegen plek om naar de sterren te kijken.

Lakaz Chamarel: Een bohemian eco-lodge met adembenemende uitzichten

Gelegen op 400 meter hoogte, biedt Lakaz Chamarel een unieke en serene ervaring te midden van de prachtige natuur van Mauritius.
Dit resort bestaat uit 20 eco-lodges, verspreid over een vallei die vanuit elke hoek prachtige uitzichten biedt.

Waarom kiezen voor Lakaz Chamarel? Hier zijn enkele redenen:

  • Unieke lodges: Elke lodge is individueel ingericht door de eigenaren, waardoor geen twee kamers hetzelfde zijn. De Piton Canot Suite, met zijn adembenemende uitzichten, eigen zwembad en prachtige “openlucht” badkamer, is perfect voor honeymooners.

  • Boho chic sfeer: Het hotel straalt charme en bohemian karakter uit, met originele kunstwerken aan de muren en antiek meubilair in de lodges.

  • Tropische tuinen: De elegante infinity pool is omgeven door bloementuinen vol mangobomen, frangipani en hibiscus. Vraag één van de tuinmannen gerust om een rondleiding door de prachtige tuinen.

  • Gemakkelijk toegang tot le Morne: Lakaz Chamarel biedt een regelmatige shuttle naar Le Morne, bekend als het mooiste strand van het eiland. Verken de omgeving met gratis fietsverhuur en maak een fietstocht naar het nabijgelegen Chamarel dorp voor een authentieke Mauritiaanse ervaring.

Lakaz Chamarel is de perfecte plek om tot rust te komen, jezelf onder te dompelen in de natuur en te genieten van de serene schoonheid van Mauritius. Jullie komen gegarandeerd ontspannen, verfrist en vol fantastische herinneringen terug van jullie verblijf.

Plan jullie droomhuwelijksreis vandaag nog en ervaar de magie van Mauritius in deze prachtige adult-only hotels!

Vorige
Vorige

Ontdek Sardinië - leuke adresjes die jullie niet willen missen

Volgende
Volgende

9 x te land, ter zee en in de lucht: avontuur op Mauritius tijdens jullie huwelijksreis