Ontdek Sardinië - leuke adresjes die jullie niet willen missen

Sardinië, een betoverend eiland in het hart van de Middellandse Zee, wacht op jullie met zijn adembenemende kustlijn, rijke cultuur en luxe accommodaties. Voor pasgetrouwden is er geen betere Europese plek om te genieten van een onvergetelijke huwelijksreis. Laten we samen vier buitengewone hotels ontdekken die perfect zijn voor jullie romantische ontsnapping.

Petra Segreta Resort & Spa

Stel je voor: jullie hand in hand wandelend door een charmant dorpje op een heuvel, omringd door jeneverstruiken, witte granieten rotsen en steeneiken. Dit is Petra Segreta Resort & Spa, gelegen aan de idyllische Costa Smeralda. Dit boetiekhotel biedt niet alleen rust en sereniteit, maar ook een prachtig uitzicht op de stranden van Olbia. In het restaurant kunnen jullie genieten van de authentieke smaken van Sardinië terwijl jullie de zonsondergang bewonderen. Het is de perfecte setting voor romantische avonden onder de sterren.

Cascioni Eco Retreat

Voor koppels die op zoek zijn naar een meer afgelegen en natuurlijke ervaring, is Cascioni Eco Retreat de ideale keuze. Dit eco-retreat ligt verscholen tussen de zee en de bergen aan de noordkust van Sardinië. Ooit een familieboerderij, nu een luxe toevluchtsoord waar rust en natuur samenkomen. De suites zijn licht en luchtig, ingericht in aardetinten en bieden een prachtig uitzicht over het platteland. Jullie kunnen afkoelen in jullie privé-zoetwaterzwembad of 's avonds samen sterrenkijken vanuit jullie eigen tuin. De lounge en het restaurant, met heerlijke huisgemaakte maaltijden, bieden een gezellige plek om te ontspannen.

Su Gologone

Als jullie houden van kunst en cultuur, dan is Su Gologone het hotel voor jullie. Ingebed in het binnenland van Sardinië, onder de imposante toppen van de Supramonte bergen, ligt dit hotel dat een ode brengt aan lokale ambachten. De helderwitte kamers zijn versierd met traditionele Sardijnse textiel en kunstwerken. Hier kunnen jullie samen kunstlessen volgen of in de tuin creatief aan de slag gaan. Geniet van heerlijke Sardijnse wijn en door de familie bereide gerechten, geserveerd op een terras met een prachtig uitzicht op het ruige landschap. Het is een perfecte plek om samen te ontspannen en inspiratie op te doen.

Sandalia Boutique Hotel

Voor een meer intieme en moderne ervaring, probeer het Sandalia Boutique Hotel in de rustige badplaats Cannigione. Dit kleinschalige hotel, exclusief voor volwassenen, biedt een vredige sfeer en een perfecte mix van traditionele Sardijnse charme en moderne voorzieningen. De kamers zijn licht en elegant, met uitzicht op de Golf van Cannigione. Ontspan in het stijlvolle buitenzwembad of geniet van een verfrissend drankje in de bar met een nautisch thema. Dit hotel is ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een serene en romantische omgeving.

Creëer Uw Droom Huwelijksreis in Sardinië

Of jullie nu kiezen voor de luxe van Petra Segreta, de rust van Cascioni, de creativiteit van Su Gologone of de elegantie van Sandalia, Sardinië biedt een perfecte setting voor een onvergetelijke huwelijksreis. Laat de magie van dit eiland jullie harten veroveren en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Vorige
Vorige

Vier onvergetelijke activiteiten in Sardinië

Volgende
Volgende

Ontdek 3 romantische adults-only hotels in Mauritius voor jullie huwelijksreis