Madeira, ideaal voor een actieve en avontuurlijke huwelijksreis!

Denken jullie aan het plannen van een huwelijksreis naar Madeira? Dit prachtige eiland, ook wel bekend als het 'Eiland van de Eeuwige Lente', biedt een mix van weelderige natuur, spectaculaire uitzichten en charmante dorpjes. Voor de actieve honeymooners zijn er tal van avontuurlijke activiteiten te beleven. Klaar om weg te dromen? Ontdek onze top 6 activiteiten voor een avontuurlijke huwelijksreis in Madeira!

Wandeling door de levada’s

Dompel jezelf onder in de natuur en verken de iconische Levada's van Madeira. Deze eeuwenoude irrigatiekanalen kronkelen door het prachtige landschap, ideaal voor een serene wandeling. Sommige hikes leiden jullie zelfs naar watervallen! Heel veel te ontdekken dus.

Laurisilva Bos

Verken het Laurisilva Bos, een UNESCO-werelderfgoed. Dit magische bos met zijn eeuwenoude bomen biedt een sprookjesachtige omgeving voor een romantische wandeling. De frisse boslucht en de geluiden van de natuur maken dit een mystieke ervaring.

Coasteering

Beleef een dag vol avontuur en adrenaline met coasteering in Madeira. Deze activiteit combineert wandelen, zwemmen, klimmen, abseilen en in het water springen langs de ruige kustlijn van het eiland. Ontdek verborgen baaien, vulkanische grotten en warme waterpoelen terwijl je je een weg baant langs de spectaculaire kliffen. Een unieke manier om de natuurlijke schoonheid van Madeira te ervaren!

Cabo Girão

Bezoek Cabo Girão, één van de hoogste kliffen ter wereld. Durf jij de glazen skywalk op te gaan? Vanaf deze spectaculaire plek hebben jullie een adembenemend uitzicht over de oceaan en de kustlijn van Madeira.

Pico do Arieiro

Voor de vroege vogels onder ons, biedt Pico do Arieiro een onvergetelijke ervaring. Klim naar de top van deze berg voor een zonsopgang die adembenemend is. De spectaculaire uitzichten over de wolken en bergen zijn het vroege opstaan meer dan waard.

Canyoning

Canyoning in Madeira is perfect voor natuurliefhebbers die een goede dosis avontuur waarderen. Dankzij de ruige landschappen en dichte bossen van het eiland, bieden de waterstromen die door de bergen lopen ideale omstandigheden voor deze sport.
De uitdaging bestaat uit het oversteken van bergstromen en het overwinnen van diverse obstakels tijdens de afdaling. Dit kan betekenen dat je moet zwemmen, springen, klimmen en abseilen om je weg te vinden.

Al die activiteiten, geweldig toch? Maar daar komt natuurlijk een hele planning bij kijken. En daarom zijn wij er, klaar om jullie te helpen! Wij nemen dat plannen graag van jullie over. Vertrouw op onze expertise om jullie droomreis naar Madeira tot in de puntjes te regelen. Stuur ons een berichtje, en samen zorgen we er voor dat jullie zorgeloos op huwelijksreis naar Madeira kunnen vertrekken!

Vorige
Vorige

De ideale roadtrip voor een huwelijksreis door Mexico

Volgende
Volgende

De Azoren, een top bestemming voor een huwelijksreis vol avontuur!