De Azoren, een top bestemming voor een huwelijksreis vol avontuur!

Droom je van een huwelijksreis vol avontuur en adembenemende natuur? Overweeg dan de Azoren! Deze archipel van negen vulkanische eilanden, midden in de Atlantische Oceaan, biedt een unieke mix van wilde landschappen en onvergetelijke activiteiten. Voor de actieve honeymooners is er genoeg te beleven. Lees verder en ontdek onze top 7 tips voor een onvergetelijke huwelijksreis in de Azoren!

Walvissen en dolfijnen spotten

De Azoren zijn dé plek voor een magische ontmoeting met walvissen en dolfijnen. Ga samen op een spannende boottocht en spot deze majestueuze wezens in hun natuurlijke habitat. Een ervaring die je je nog lang zal herinneren.

Pico Mountain beklimming

Voor de avontuurlijke koppels is er niets beters dan de beklimming van Pico Mountain. De hoogste berg van Portugal biedt een uitdagende tocht met als beloning een adembenemend uitzicht vanaf de top. Samen deze uitdaging aangaan is een ervaring om nooit te vergeten.

Coasteering

Een leuke en toegankelijke manier om de kustlijn te verkennen, zonder dat je vooraf ervaring nodig hebt. Deze activiteit omvat gemakkelijk gecontroleerde beklimmingen, rotswandelingen en zwemmen. Tijdens je avontuur ontdek je baaien, natuurlijke zwembaden en grotten, en kan je genieten van het spelen met de oceaanstromen en duiken van kliffen.

Onder begeleiding van ervaren gidsen beleef je de wilde kant van de Azoren op een veilige en spannende manier. Het is de perfecte mix van actie en natuurpracht die zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Canyoning

De Azoren, gelegen op de Midden-Atlantische Rug, zijn een paradijs voor canyoning liefhebbers dankzij hun vulkanische landschappen. São Miguel, São Jorge en Flores zijn de topbestemmingen voor deze avontuurlijke sport, elk met hun eigen unieke routes.

Sete Cidades verkennen per fiets

Huur een fiets en verken de prachtige kratermeren van Sete Cidades. Deze schilderachtige route biedt jullie de kans om het rustige, groene landschap van São Miguel te ontdekken. Een geweldige manier om actief te zijn en samen van de natuur te genieten.

Met zoveel te regelen voor een huwelijksreis, kan het al snel overweldigend worden. Wij staan klaar om je te ontzorgen en de perfecte reis naar de Azoren voor jullie te organiseren. Neem contact met ons op, en samen maken we jullie droomreis werkelijkheid!

Vorige
Vorige

Madeira, ideaal voor een actieve en avontuurlijke huwelijksreis!

Volgende
Volgende

Romantiek op Madeira & de Azoren