Romantiek op Madeira & de Azoren

De Azoren en Madeira barsten van de actieve avonturen, perfect voor honeymooners die van actie houden. Natuurlijk moet er ook tijd zijn om te ontspannen op jullie huwelijksreis, en niets is beter dan een romantisch hotelletje om samen tot rust te komen. Ontdek onze selectie van de meest romantische hotels die deze eilanden te bieden hebben.

Madeira

Reid’s Palace, een Belmond Hotel

Al meer dan een eeuw staat Reid’s Palace, een Belmond Hotel, bekend als de plek voor een stijlvolle vakantie in Madeira. Dit iconische hotel heeft beroemde gasten als Winston Churchill en George Bernard Shaw mogen verwelkomen. Gelegen op een klif met uitzicht op de baai van Funchal, biedt het adembenemende vergezichten. Maak een wandeling door de weelderige tuinen en geniet van directe toegang tot de zee. En vergeet niet een middag thee te drinken op het terras of te dineren in het Michelin-sterrenrestaurant William.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel is een stijlvol hotel in het historische hart van Funchal. Met 81 kamers en een dakterras met een panoramisch zwembad, kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad. De uitstekende service geeft je het gevoel van een familiebedrijf, compleet met een bibliotheek, fitnessruimte en een gezellige spa. Ontspan in het verwarmde buitenzwembad op het dak en geniet van heerlijke mediterrane gerechten in het Tipografia restaurant. Voor een drankje en een hapje kun je terecht in de hippe cocktailbar Iris.

The Madeira Hideaway

The Madeira Hideaway is een charmant hotel omgeven door bananenbomen, op slechts 100 meter boven de Atlantische Oceaan. Slechts een kilometer van het historische dorp Ponta do Sol, combineert dit hotel moderne architectuur met de natuurlijke omgeving. Hier geniet je van absolute rust en luxe, met aandacht voor elk detail. Lokale leveranciers zorgen voor de meest verse producten, waardoor je de authentieke smaken van Madeira kunt proeven. Dit is dé plek voor een serene en comfortabele vakantie.

Azoren

Sul Villas & Spa

Sul Villas & Spa is een verborgen juweeltje in de stad Lagoa op São Miguel. Met een adembenemend uitzicht over de zee en een mix van Azoreaanse cultuur, biedt dit hotel een onvergetelijke ervaring. Geniet van luxe en comfort in een harmonieuze omgeving waar elk detail is doordacht. Het attente team zorgt ervoor dat je verblijf echt speciaal is. Ontspan en geniet van het beste wat de Azoren te bieden hebben, met de zee altijd op de achtergrond.

SENSI

Verborgen in een beschermd gebied zonder buren, biedt SENSI ongeëvenaarde privacy en rust. Dit voormalige boerderijhuis is omgetoverd tot een luxe toevluchtsoord met acht verschillende kamertypes, elk met een prachtig uitzicht. Geniet van gerechten bereid met lokale, biologische producten en een duurzame filosofie. SENSI prikkelt je zintuigen met zijn unieke mix van traditionele charme en moderne luxe. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Nine Dots

Nine Dots in Ponta Delgada combineert twee unieke gebouwen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Het hotel promoot lokale kunstenaars, cultuur en tradities, met schilderijen en handwerk in elke ruimte. Geniet van luxe voorzieningen zoals een restaurant, bar, binnenzwembad en spa. Verken de omgeving met gratis fietsen of ontspan in de prachtige tuin. Nine Dots biedt een unieke mix van kunst, cultuur en comfort voor een exclusief verblijf.

PocinhoBay

PocinhoBay ligt in het hart van Pico Island’s Vineyard Culture Landscape, een UNESCO-werelderfgoed. Dit designhotel biedt een panoramisch uitzicht op de berg Pico en het eiland Faial. Geniet van individueel ingerichte kamers met een mix van rustieke en moderne elementen. Ontbijt elke ochtend met een buffet en verken lokale restaurants voor verse zeevruchten. PocinhoBay organiseert duik- en visactiviteiten, evenals vogel- en walvisobservaties, voor een unieke en rustige ervaring in de natuur.

Voor vele koppels combineert de perfecte huwelijksreis avontuur met ontspanning, en deze romantische hotels in Madeira en de Azoren bieden dit helemaal. Of jullie nu de dag doorbrengen met het verkennen van de eilanden of eens een dagje willen ontspannen bij het zwembad, het kan allemaal. Neem contact met ons op en laat ons jullie droomvakantie werkelijkheid maken.

Vorige
Vorige

De Azoren, een top bestemming voor een huwelijksreis vol avontuur!

Volgende
Volgende

Ontdek de top huwelijksreis bestemmingen voor 2025