Jullie droomreis ligt binnen handbereik, je moet enkel weten waar te zoeken.
Of beter nog, ik zoek.
Met mijn unieke aanpak bezorg ik jullie de reis van je leven.

Stap 1: Kennismaking20%

20%

Tijdens een gesprek maken we kennis met elkaar. Dat doen we virtueel. De kans dat we praten met een parelwit strand of een imposante bergtop als live achtergrond is groot want ik ben regelmatig op prospectiereis.  Een huwelijksreis is voor het leven en een fijne connectie maakt het resultaat alleen maar beter. Naast de klik checken we tijdens onze kennismaking ook de haalbaarheid van het project. We zetten de verwachtingen juist.

Stap 2: Honeymoon coaching40%

40%

Elke reis die ik samenstel is uniek, volledig in functie van jullie als koppel. Om jullie te kunnen doorgronden, stelde ik een vragenlijst op. Een soort diepte-interview dat onthult wat elk van jullie verwacht.

Stap 3: Honeymoon design60%

60%

Dan ga ik aan de slag. Met jullie informatie vorm ik een pakket met meerdere, relevante locatie(s), overnachtingen, activiteiten en restaurants. We overlopen samen de verschillende opties om te komen tot jullie gewenste design. Op basis van die feedback stel ik een perfect afgesteld reispakket samen.

Stap 4: Boeking80%

80%

Zodra je vlinders in de buik voelt, weet je dat die jullie droomreis wordt. Enkel nog de boeking bevestigen en beginnen dromen.

Stap 5: Droomreis100%

100%

Alles is tot in de puntjes geregeld zodat jullie enkel hoeven te vertrekken en genieten. Je ontvangt voor het vertrek alles in een overzichtelijk dossier. Gebeurt er tijdens de reis iets of heb je wat hulp nodig, dan sta ik voor je klaar.

Het tarief voor de persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar jullie droom huwelijksreis start vanaf €345

Zo hoor je het ook eens van een ander…

LAURA & MATHIEU ★★★★★

Kreta & Santorini

CELINE & NEEL ★★★★★

Seychellen

EMMELY & KRISTOF ★★★★★

Mexico