De meerwaarde van een persoonlijke reisadviseur

De voordelen van een reisbureau kennen de meesten wel al.

  • Je bespaart jezelf uren opzoekingswerk, vergelijkingen maken en reviews lezen.
  • Je reist met een gerust hart want als er iets mis loopt heb je een aanspreekpunt en iemand die alle problemen voor je oplost.
  • Je bent beschermd tegen een financieel risico wanneer je via een erkend reisbureau boekt.
  • Bovendien hebben reisbureau’s verschillende bookingtools waardoor de prijzen vaak lager of gelijk liggen dan op internet, dit is echter afhankelijk van het type reis.

Met al deze voordelen zou je dus gek zijn om je reis nog zelf op internet je reis te boeken.

Maar ken je het verschil met een persoonlijke reisadviseur al?

Om te beginnen is het een héél stuk persoonlijker want je hebt slechts 1 aanspreekpunt en die staat dag (en zelfs nacht) voor je klaar. De telefoon wordt dus niet beantwoord door een collega die niet op de hoogte is van je dossier. Ikzelf zit aan de andere kant van de mail/telefoon en ben slechts één Whatsappje van je verwijderd. Mijn klanten ervaren dit als zéér positief!
Omdat er geen kantooruren zijn, is er ook geen kantoor. Dus geen gehaaste verplaatsingen om er voor sluitingstijd te geraken, geen parking zoeken om daarna misschien nog een uur je beurt af te wachten. Relax! We bespreken jullie reisplannen via videocall en dit wanneer het jullie past, ook ‘s avonds in de zetel. Volledige flexibiliteit! 

Tot slot nog mijn persoonlijke troeven:

Wat maakt mij uniek? 

Met 15 jaar vakkennis en ervaring beschik ik over de juiste know-how! Ik verkoop zelden iets waar ik zelf niet achter sta, ik ben dus erg betrokken met mijn klanten en dossiers. Ik denk mee met de klant. Dat merk je in de kleine details. Heb je een probleem? Ik schakel onmiddellijk over naar oplossingen. Je vraagt A, maar misschien is B wel een betere match. Ik stel je graag alternatieven voor waar je zelf niet aan gedacht hebt. Je voelt niet alleen mijn passie voor reizen, maar voornamelijk mijn passie om de klant een mooie beleving te geven! Want daar draait alles om!

Wil je een reis boeken met bovenvermelde service? Contacteer me zeker eens!