Hoi, ik ben Evi, een 37-jarige, gepassioneerde reisagent. Samen met mijn partner Baptiste wonen we in het mooie Limburg, in Sint Truiden. Wij hebben geen kinderen. Wel een kat, Bruno. Ik werk hoofdzakelijk via videocall en ben daardoor actief over heel Vlaanderen. Aangezien ik vaak reis, is dat een perfecte manier van werken.

Ik geraakte op mijn twaalfde gepassioneerd door reizen uitzoeken, toen ik voor het eerst op vliegvakantie ging met mijn ouders. Ik wist toen al dat ik reisagent wou worden. Het uitgebreide verhaal hierachter, kan je hier lezen.

Ik werkte meer dan tien jaar met heel veel plezier voor een klassiek reiskantoor.  Leuke collega’s, fijne klanten, ik was een all round reisagent. Op een bepaald moment voelde ik niet meer dezelfde passie als voorheen, maar ik kon, op dat moment, niet zeggen wat de oorzaak was. Nu ik mijn eigen zaak heb, valt de puzzel weer mooi in elkaar en weet ik waarom ik me niet meer thuis voelde in het klassieke reiskantoor.

Ik werk nu op een andere manier en ben hierdoor veel gelukkiger! Bovendien blijkt die andere manier van werken ook mijn drie grootste troeven te zijn:

Flexibiliteit

… voor mezelf én voor jullie. Ik koos bewust om af te stappen van het “bakstenen” kantoor met vaste openingsuren. Door via videocall te werken hoeft niemand zich te verplaatsen en verliest niemand tijd. De afspraken gebeuren bijgevolg wanneer het jullie past, dat kan ‘s avonds of in het weekend. Heerlijk, die flexibiliteit!

Specialisatie

… door mij te focussen op huwelijksreizen. Ik geloof niet dat je als persoon goed kan zijn in alles. Zo ben ik als reisagent ook niet goed in alle soorten reizen. Dit aan mezelf toegeven was echt een “aha-moment”. Ik geef de voorkeur aan bijzondere reizen voor koppels en bijgevolg heb ik voor huwelijksreizen gekozen. En dat plaatje klopt nu volledig!

Persoonlijk contact

… door een vertrouwd gezicht te zijn, slechts één aanspreekpunt. Ik begeleid de klanten van het eerste kennismakingsgesprek tot het einde van de reis. Ik hou ontzettend van het nauwe contact dat ik heb bij de koppels. Ook tijdens de reis blijf ik aan de zijlijn staan en volg ik het verloop van de reis mee. Zalig vind ik dat!

Wat maakt mij uniek?

Met 15 jaar vakkennis en ervaring beschik ik over de juiste knowhow! Ik verkoop zelden iets waar ik zelf niet achter sta, ik ben dus erg betrokken met mijn klanten en dossiers. 

Ik denk niet alleen mee maar ook voor de klant. Dat merk je in de kleine details. 

Heb je een probleem voor of tijdens de reis? Ik schakel onmiddellijk over naar oplossingen. 

Weet je niet waar naartoe? 
Dat vind ik de leukste uitdaging! Tijdens de honeymooncoaching omschrijven jullie mij hoe jullie huwelijksreis er voor jullie uitziet. Mijn taak is om jullie te matchen met de juiste bestemming en verblijf. Meer weten over de werkwijze van de honeymooncoaching doe je hier.

Je voelt niet alleen mijn passie voor reizen, maar voornamelijk mijn passie om de klant een mooie beleving en herinneringen voor het leven te geven. Want daar draait alles om!

Bekend van